Till innehåll på sidan

Samarbeten

Vi samarbetar med flera musikscener, skolor, företag och organisationer, exempelvis med Operan och Folkoperan där vi medverkar i ett stort antal föreställningar.

Studiebesök

Vi tar ofta emot studiebesök (både nationella och internationella) av körer, dirigenter, lärare och skolledare, musikstuderande, politiker samt chefer i kulturlivet.

Flitigt anlitade

Vi deltar i konserter som arrangeras av konsertinstitutioner och kyrkor, såsom Konserthuset, Eric Ericson International Choral Center, Friends arena, Musikaliska, Unga Musik på Slottet, Forum för levande historia, Adolf Fredriks kyrka, S:ta Clara kyrka, S:t Jacobs kyrka, S:t Johannes kyrka, Engelbrektskyrkan, S:t Görans kyrka, Hedvig Eleonora kyrka, Immanuelskyrkan, Kungsholms kyrka samt Storkyrkan.

Stockholms Musikgymnasium/Kungsholmens gymnasium, Farsta grundskola Adolf Fredriks musikklasser och Kungliga Musikhögskolan i Stockholm

Vi samarbetar regelbundet med Adolf Fredriks musikklasser i Farsta och Stockholms Musikgymnasium/Kungsholmens gymnasium, bland annat genom att arrangera åldersintegrerade konserter i åk 4 - åk 3 på gymnasiet. Samarbete sker även med andra skolor liksom med Kungliga Musikhögskolan i Stockholm.

Kungliga Operan

Vi har ett nära samarbete med Kungliga Operan i Stockholm. Här övar vi med de barn och ungdomar som engageras i Operans uppsättningar.

UNGiKÖR, Sveriges Körförbund, UNICEF och andra externa samarbetspartners

Vi samarbetar även med UNGiKÖR, Sveriges Körförbund, Föreningen Sveriges Körledare, UNICEF, SOS barnbyar, Dags för barnkonventionen.

 

Dela:
Kategorier: