Öppet hus den 12 oktober

Den 12 oktober kl 10-13 var det Öppet hus på Västmannagatan 19.

Kommer ni att ha Öppet hus igen?

Vi kommer inte att ha något mer Öppet hus det här läsåret, utan hänvisar dig som missade Öppet hus 12 oktober dels till någon av våra konserter som ett alternativt sätt att bekanta dig med vår verksamhet, dels till vår YouTubekanal där det finns en film som svarar på de vanligaste frågorna som våra besökare ställer under ett Öppet hus. 

Vid tiden för färdighetsprovet kommer du även att besöka vår skola vid två tillfällen: vid gruppgenomgången och vid det individuella provet. Då kan du känna in skolans atmosfär och se delar av våra lokaler. Anmälan till färdighetsprovet är öppen mellan den 15 oktober och 30 november 2019.

Anmälan till färdighetsprov, etjänst (nytt fönster) >

Hur går färdighetsprovet till?

Här kan du läsa mer om hur färdighetsprovet går till.

Dela:
Kategorier: