Till er som har blivit antagna till Adolf Fredriks musikklasser Norrmalm

Grattis och välkomna till Adolf Fredriks musikklasser!

Vi är så glada över att kunna välkomna er till vår skola.

Träff med blivande årskurs 4 den 20 maj

Den 20 maj bjuder vi in till träff i aulan för elever antagna till åk 4 på AF Norrmalm tillsammans med EN vårdnadshavare. På grund av platsbrist i vår lilla, fina aula kan vi tyvärr inte bjuda in fler än så. 

  • 16.30 träffas antagna elever födda i januari-juni
  • 18.00 träffas antagna elever födda i juli-december

Med hänvisning till platsbristen i aulan ber vi er att endast komma den tid som ni är inbjudna. Det går inte att välja vilken tid man vill komma.

Detta är ett första informationstillfälle då ni får träffa olika representanter från skolan.

För antagna boende i en annan kommun än Stockholms kommun

Ni behöver fylla i blanketten ansökningsblankett för elever bosatta i annan kommun. Observera att båda vårdnadshavare behöver signera blanketten. Blanketten skickar ni till oss. Vi skickar den sedan till er hemkommun som får godkänna den. 

Anmälan till modersmålsundervisning

Om ditt barn har rätt till modersmålsundervisning önskar vi att du skickar blanketten som du hittar här till oss så snart som möjligt. Det går lika bra att e-posta blanketten som att skicka den med vanlig postgång. Du kan läsa mer om modersmålsundervisning på Stockholms stads hemsida.

Skolstart för årskurs 4

Skolstart är 19 augusti. Ni hittar övriga datum för höstterminen här

Information om klassrum, mentorer och musiklärare kommer per post veckan innan skolstart.

Skolstart för årskurs 5-9

Skolstart är 19 augusti. Ni hittar övriga datum för höstterminen här

Nya elever i årskurs 5-9 träffas den 19 augusti kl 8.30 i caféet på plan 2, ingång B. Nya elevers blivande mentor kontaktar vårdnadshavare innan skolstart.

Om klassplacering

Klassplaceringar kommer att kommuniceras veckan innan skolstart. Det finns tyvärr inga möjligheter att välja/önska varken klass eller lärare. Vi sätter samman klasser utifrån flera olika parametrar, där en är att varje elev i möjligaste mån ska ha en resekompis i sin klass (baserat på postnummer på folkbokföringsadressen). 

Dela:
Kategorier: