Till innehåll på sidan

Fritidsklubb

Skolans fritidsklubb ska vara en trygg miljö dit du som elev på mellanstadiet kan komma efter skolan.

En trygg miljö med meningsfulla aktiviteter

På fritidsklubben kan du välja vad du vill göra bland olika aktiviteter, bland annat pingis, olika former av bordsspel, läsning samt att rita, pyssla och måla. Du kan även låna saker för utelek, till exempel basketbollar, innebandyklubbor, hopprep med mera. I fritidslokalen finns även ett tyst och lugnt rum för läxläsning.

Om medlemskap i fritidsklubben

Fritidsklubben är öppen för alla elever i årskurs 4-6 mellan kl 8-14. Efter kl 14 är verksamheten endast öppen för medlemmar. Fritidsklubbens medlemmar betalar en avgift som är 950 kronor/termin från och med hösten 2020. Avgiften inkluderar mellanmål som serveras i skolans matsal. Elever som är folkbokförda i en annan kommun än Stockholms får betala den avgift som hemkommunen har beslutat. Vårdnadshavare kontaktar själva sin hemkommun som beslutar om plats i fritidsklubben beviljas.

Rastverksamhet kl 8-14

Fritidsklubben är öppen för alla elever i årskurs 4-6 mellan kl 8-14.

Efter kl 14 är verksamheten endast öppen för medlemmar. 

Avtala tid med ditt barn för hämtning utanför skolans område, då besöksförbud för vårdnadshavare råder under pandemin. 

Anmälan till fritidsklubben

Alla som bor i Stockholms stad har den sista juli fått ett erbjudande om plats i fritidsklubben via mail och sms. Följ länken och logga in med bank-id för att tacka ja eller nej till platsen. 

Du behöver göra detta senast den 31 augusti. 

I erbjudandet står att ditt barn får börja den 27 augusti, men det går bra att börja i fritidsklubben redan den 20 augusti.  

För er som bor utanför Stockholms stad har ansökan till fritidsklubben kunnat göras på blanketten "Ansökningsblankett för elever bosatta i annan kommun". 

Vid frågor kontakta Helena Birath, af@edu.stockholm.se

Öppettider

Måndag–torsdag klockan 08.00 - 16.30
Fredag klockan 08.00 - 16.00

Ansvarig för verksamheten är Gunilla Lundberg, som kan nås på telefonnummer 08-508 448 60.

Dela:
Kategorier: