Till innehåll på sidan

Föräldrasamverkan

Här kan du läsa om AF's föräldraförening och om föräldrakören.

AFFF – en stolt och aktiv föräldraförening

På Adolf Fredrik har vi ett starkt föräldraengagemang bland annat i en aktiv föräldraförening. AFFF är ett mycket användbart forum där föräldrar kan samtala, nätverka och främja elevernas trivsel i skolan.

Föreningens verksamhet under året leds av styrelsen och olika utskott (med föräldrar som är intresserade av ett specifikt område). Föreningens aktiva arbete har hittills gett upphov till en rad traditioner som sätter guldkant på elevernas skolgång. Till exempel arrangeras en Skördefest på skolgården varje höst, en vårbal för niorna och teambuildingaktiviteter för sexor och sjuor.

Att varje fjärdeklassare får en stämgaffel är också en AFFF-tradition. Allt detta bekostas av AFFF, som får sina intäkter från medlemsavgifter och skördefestöverskottet.

Kontakt

Här hittar du föräldraföreningens hemsida.

Vill du komma i kontakt med föräldraföreningen går det bra att skicka ett e-postmeddelande.

Här hittar du föräldraföreningens facebooksida.

 

Föräldrakören

På AF finns en föräldrakör för föräldrar som "brås på sina barn". Kören består av cirka 45 korister som ses och repeterar på måndagar kl 19-21 i skolans lokaler. Repertoaren är bred, från Bach till Elton John och sångglädjen är hög! Kören har turnerat både i Sverige och utomlands, bland annat i Tyskland, Serbien och Italien. Varje höst välkomnas nya sångsugna föräldrar till Öppet Hus och provsjungning.

Har du barn på AF, har sjungit i kör tidigare och läser noter? Då är du varmt välkommen att höra av dig till körens ledare Carin Wallgren på 070-641 26 16 eller körens ordförande David Sönnerhed på 076-251 35 79. 

Dela:
Kategorier: