Om skolan

Välkommen till Adolf Fredriks musikklasser. Hos oss ser vi sången som ett språk alla kan – i musicerandet kan vi mötas vi på lika villkor, oavsett ålder, kön och religion. På vår skola har alla elever rätt att ta sig ton. Och resultatet är artister som gör avtryck såväl här hemma som internationellt. Gör dig hörd du också: sök till Adolf Fredrik!

 

 

Dela:
Kategorier:

Musiken

Adolf Fredriks musikklasser är en profilskola med inriktning körsång.

Café

Under dagen är alla elever i årskurs 7–9 välkomna till caféet som finns vid B-ingången, en trappa upp. Där kan eleverna vara innan skolan börjar, under raster och efter skolans slut för dagen. På caféet kan eleverna spela ...

Bibliotek

Biblioteket är ett bra ställe om du vill ha lugn och ro under skoldagen. Här kan du läsa läxor tillsammans med dina klasskompisar, jobba vid datorerna eller bläddra dig bort från vardagen med någon av dina favoritböcker. Vi har ett stort urval av såväl fackböcker som skönlitteratur...

I höst får lärare nya möjligheter att göra skillnad.

Stockholm stad satsar nu ytterligare stort på att ge skickliga lärare möjlighet att utveckla undervisningen, och därmed hela skolan.

Inför höstterminen kommer staden att ha rekryterat över 800 förstelärare och lektorer, vilka kommer att ha fokus på utveckling av undervisningen och därmed hela skolans utveckling.

Vill du veta mer om Stockholms stads satsning på att utveckla undervisningen?
Gå in på www.pedagogstockholm.se/karriar